Video

Në përpjekjen e tetë, me 72 vota miratohet Projektligji për rimëkëmbje ekonomike

1
 

Në përpjekjen e tetë, Kuvendi e ka miratuar Projektligjin për rimëkëmbjen ekonomike. 72 deputetë kanë votuar pro në shqyrtimin e dytë të ligjit që ishte iniciuar gjashtë muaj më parë. Këtij projektligji i janë shtuar edhe 4 amendamentet e Partisë Demokratike të Kosovës, derisa Lëvizja Vetëvendosje nuk ka marrë pjesë në votim.

Në tentimin e tetë, me 72 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi i Kosovës i ka thënë “po” Projektligjit për rimëkëmbjen ekonomike.