Video

Nis fushata, Hoti e Zemaj japin premtimet para punëtorëve shëndetësorë

1
 

“Fytyrat publike të vitit 2020” i ka quajtur kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ministrin Armend Zemaj dhe drejtorin e IKSHPK-së, Naser Ramadanin.

Rreth 6 muaj që nga zgjedhja në krye të Qeverisë, kryeministri Hoti për herë të parë ka takuar përfaqësuesit e klinikave të SHSKUK-së. Së bashku me ministrin e Shëndetësisë dhe udhëheqësin e SHSKUK-së, me këtë rast, renditën sukseset e vitit 2020, duke mos lënë anash as premtimet për të ardhmen.