Video

IKSHPK-ja e quan veten model për botën, por shpejt e fshiu vetëlavdërimin në Facebook

1
 

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka zgjedhur që disa orë para publikimit të raportit 24-orësh për të infektuar me COVID-19 të lavdërohet për punën që po e bën.

Rreth orës 11:00, në faqen e këtij Instituti në Facebook janë publikuar dy foto me një mbishkrim, ku tregohej se deri në atë orë janë testuar 257 persona dhe se është model për ekipet botërore. Por ky status është fshirë më pas nga faqja e IKSHPK-së.