Video

Hidhet poshtë aktakuza për korrupsion në rastin “Veteranët”

1
 

Provat që ka dorëzuar Prokuroria Speciale në gjykatë për aktakuzën për korrupsion, të njohur si “veteranët e rrejshëm”, kanë qenë të pamjaftueshme për shkallën e parë të gjykatës për të ngarkuar 12 të akuzuarit, ish-anëtarë të Komisionit për verifikimin e veteranëve për “fryrje të listave”.

Ish-kryeministri i Kosovës, Agim Çeku, ish-ministri i Mbrojtjes, Rrustem Berisha, deputeti Shkumbin Demalijaj, Nuredin Lushtaku, Sadik Halitjaha, Qelë Gashi, Shukri Buja, Ahmet Daku, Faik Fazliu, Smajl Elezaj, Fadil Shurdhaj dhe Xhavit Jashar janë shpallur të pafajshëm.