Video

Turistë të shumtë nga Shqipëria në Prevallë, në kohë pandemie

1
 

Qytetarë të shumtë të Kosovës e Shqipërisë e kanë zgjedhur Prevallën për ta kaluar këtë fundjavë.

Ata nuk i ka ndalur as pandemia që ta vizitojnë këtë vend dhe të kalojnë kohë me familjen e shoqërinë.