Video

Standardet e dyfishta, ankesa për pabarazi në ndëshkimin për mosrespektim të masave anti-COVID

1
 

Dënimet e qytetarëve për mosrespektim të Ligjit për parandalimin dhe Luftimin e COVID-19, po vazhdojnë të shqiptohen nga ana e Policisë së Kosovës.

Gjatë së premtes është gjobitur edhe Admir Daku, për mosmbajtje të maskës në veturë.