Video

Përplasje në KQZ: Daka largohet nga mbledhja, diskutimet i konsideron politike

1
 

Në shenjë proteste ndaj deklaratave të bëra nga disa anëtarë, kryetarja Valdete Daka është larguar nga mbledhja e Komisionit Qendror Zgjedhor.

Diskutimet lidhur me votat e komuniteteve joshumicë dhe dyshimeve për manipulime nga Lista Serbe, kryetarja e KQZ-së i konsideroi politike.