Video

Përgjimet dhe ankesa e një qytetari çuan në arrestimin e tetë policëve

1
 

Përgjimi i disa të dyshuarve të tjerë dhe një ankesë kishin çuar në zgjerim të hetimeve dhe arrestimin e tetë pjesëtarëve të Policisë së Kosovës këtë të premte.

Pas gati një vit hetimi, policët e Stacionit Policor të Jugut kanë përfunduar në pranga për një sërë veprash penale.