Video

Miratohen masat e reja anti-COVID

1
 

Në mbledhjen e sotme Qeveria ka miratuar masat e reja anti-COVID që do futen në fuqi nga 19 prilli.

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka njoftuar që institucionet publike dhe private të arsimit do vazhdojnë procesin e rregullt, derisa puna e gastronomisë do vazhdojë punën deri në orën 22:00, ndërkaq shërbimi “dërgesë me porosi” lejohet të funksionojë edhe pas orës 22:30, pas pajisjes me leje të veçantë.