Video

Drejtori i AKI-së është pyetur edhe për diskutimet rreth “non paper”-ëve

1
 

Dy temat më të përfolura ditëve të fundit, publikimi i ‘non-paper’-ëve dhe incidenti i alpinistëve në veri të Mitrovicës, kanë qenë temat për të cilat është pyetur shefi i ri i AKI-së, Petrit Ajeti.

Të mërkurën, ai për herë të parë ka raportuar para Komisionit për Mbikëqyrjen e AKI-së.