Video

Lirohen nga akuzat ministrja Haxhiu e deputeti Pal Lekaj dhe të tjerët

1
 

Pas më shumë se 5 vjetëve, ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, deputeti i AAK-së, Pal Lekaj, e ish-deputetët Donika Kadaj Bujupi e Besa Baftiu, janë liruar nga akuzat për posedim të paautorizuar të armëve.

Gjykata Themelore e Prishtinës, këtë të martë pas fjalës përfundimtare ka shpallur aktgjykimin për pafajësinë e këtyre, duke thënë se Prokuroria nuk ka pasur prova të mjaftueshme për të vërtetuar se të njëjtit kanë kryer vepër penale.