Video

Mbrojtja: ZPS-ja nuk arriti të provojë inkriminimin e ish-krerëve të UÇK-së

1
 

Për të pestën herë me radhë seanca statusore për katër ish-krerët e UÇK-së, të akuzuar për krime lufte, është shoqëruar me debate mes mbrojtës e prokurorisë për kohën se kur duhet t’u dorëzohen të gjitha provat të akuzuarve.

Avokatët kanë adresuar kritika ndaj Prokurorisë duke thënë se po vonohet me nxjerrjen e materialeve hetimore dhe se po dorëzon dokumentet jo të plota.