Video

BE-Kurtit: Dialogu duhet të vazhdojë e marrëveshjet e arritura të zbatohen

1
 

Bashkimi Evropian i ka reaguar kryeministrit Albin Kurti, një ditë pasi ai tha se takimi me Serbinë në muajin qershor nuk shënon vazhdimin e dialogut.

Në një përgjigje me shkrim, zëdhënësi i BE-së, Peter Stano, ka thënë se pavarësisht ndryshimit të udhëheqjes së Qeverisë presin që përkushtimi për dialogun dhe zbatimin e marrëveshjeve të mbetet i njëjtë.