Video

Premtohen mbjellja e 1 milion drurëve e hapa konkretë në raport me mjedisin

1
 

Me aktivitete të shumta është shënuar Dita Botërore e Mjedisit. Krerët e institucioneve në vend kanë premtuar ndërmarrjen e veprimeve krahas premtimeve për mbrojtjen e mjedisit e rritjen e hapësirave të gjelbëruara. Presidentja Vjosa Osmani, së bashku me ministrin e Mjedisit, Liburn Aliu, e atë Bujqësisë, Faton Peci, nisën kampanjën për mbjelljen e një milion drurëve brenda një viti, e për këtë kërkuan përkrahjen e të gjithëve

Mbjellja e një milion drurëve brenda një viti, është synimi që Zyra e Presidentes Vjosa Osmani e dy ministri ia kanë vënë vetes në Ditën Botërore të Mjedisit.

Përmes një video-kampanje, Osmani së bashku me ministrin e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Liburn Aliu e atë të Bujqësisë e Pylltarisë, Faton Peci, kanë kërkuar përkrahje për këtë iniciativë.