Video

Jepen gati 100 mijë vaksina

1
 

E diela nuk ishte ditë pushimi për ekipet mjekësore, të angazhuara për imunizim kundër COVID-19.

Në ditën e fundit të vikendit, vaksinën e morën rreth 700 persona, duke e çuar numrin e përgjithshëm të vaksinave të administruara gati në 100.000. Këtu përfshihen edhe ata që kanë marrë dy doza dhe llogariten dy vaksina të administruara.