Video

Qeveria kritikohet për mungesë strategjie, LVV-ja paralajmëron propozime të tjera

1
 

Improvizuese dhe pa qëllime të qarta e ka kualifikuar opozita qasjen e deritashme të Qeverisë Kurti në procesin e dialogut me Serbinë. Në tryezën e organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës është thënë se nuk duket në horizont një marrëveshje ndërmjet palëve, me gjithë përpjekjet e faktorit ndërkombëtar.

Shefi i Grupit parlamentar të Partisë Demokratike, Abelard Tahiri, tha se qëllimi nuk duhet të jetë vetëm njohja reciproke, por edhe anëtarësimi i Kosovën në OKB.