Video

Ish-kryegjyqtari i EULEX-it flet për “skandalet” e misionit të EULEX-it

1
 

Ish-kryetari i Asamblesë së Gjyqtarëve të EULEX-it, Malcom Simmons, ka thënë se rasti i Drenicës, Kleçkës dhe disa të tjera janë veprime të turpshme.

Simmons përmes një video-lidhjeje ka folur për skandalet e EULEX-it në Kosovë, përfshirë ndërhyrjet politike, manipulimin e provave dhe ndikimet te dëshmitarët.