Video

Mbi 1.500 të helmuar në Deçan, ende nuk dihen shkaqet

1
 

Pacientë të shumtë kanë kërkuar ndihmë në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Deçan nën dyshimin për helmim.

Numri i atyre që kërkuan ndihmë nga e shtuna ka arritur në mbi 1 mijë e 500. Kjo ka bërë që Komuna të shpallë gjendje emergjente dhe ka ndarë 5 mijë euro për medikamente për të helmuarit.