Video

Thirrjes së institucioneve për vaksinim u bashkohen edhe qytetarët

1
 

Thirrjet për vaksinim janë shpeshtuar kohëve të fundit, për shkak të rrezikut nga varianti Delta, si dhe për shkak të hezitimit të një pjese të qytetarëve për t’u imunizuar.

Ka ditë që Ministria e Shëndetësisë dhe mjekë të ndryshëm të klinikave bëjnë thirrje për vaksinim, si arma e vetëm për ta mposhtur COVID-19. Thirrjeve u janë bashkuar edhe qytetarët që tashmë janë vaksinuar.