Video

Në pritje të zbatimit të letër-ngjitëseve, Serbia nuk lejon qarkullimin drejt Kosovës

1
 

Asnjë automjet nuk është lejuar të futet nga Serbia në drejtim të Kosovës, një ditë pas largimit të bllokadave nga pika kufitare në Jarinjë.

Doganierët dhe policët kufitarë kanë qenë prezentë në pikën kufitare.