Video

Përplasje e fyerje në Komisionin parlamentar për siguri

1
 

Raportimi para komisionit parlamentar i përgjegjësve kryesorë për aksionin e njësisë speciale në veri të Kosovës është përcjellë me përplasje verbale e pa opozitën prezente.

Paraqitja e përbashkët para deputetëve ministrit të Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla dhe e drejtorit të Policisë, Samedin Mehmeti, u kundërshtua ashpër nga kryetari i komisionit për Çështje të Sigurisë, Bekë Berisha.