Video

Qeveria premton furnizim me energji, opozita kritikon refuzimin e gazit

1
 

Pas afro gjashtë muajsh të fillimit të punës në hartimin e Strategjisë për Energji, Qeveria ka prezantuar përbërjen e grupit punues. Por, në këtë takim para mediave nuk u paraqit asnjë projekt konkret që do të përfshijë kjo strategji. U tha se do të sigurohet qëndrueshmëri në furnizim dhe do të promovohet energjia e pastër.

Kryeministri Albin Kurti tha se është strategjia e parë që do të bazohet në të dhëna dhe do të ofrojë furnizim për amvisëri dhe biznese.