Video

Deputetja e PDK-së e quan ministrin rrugaç dhe e gjuan me ujë

1
 

Akuzat e ndërsjella mes ministrit Faton Peci dhe deputetes Ganimete Musliu, për grantet bujqësore, kanë bërë që debati në Komisionin për Bujqësi të përshkallëzojë.

Krejt kjo nisi kur deputetja Musliu pyeti për anulimin e disa granteve bujqësore, me ç’rast edhe e quajti ministrin Peci me epitetin rrugaç.