Video

Rëndohet gjendja pandemike

1
 

Rritje të indikatorëve të pandemisë ka pasur gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë. Rritje është shënuar në shkallën e pozitivitetit të mostrave, interesimin për testim si dhe të numrit të rasteve. Edhe numri i rasteve aktive ka shkuar në 1.251.

Rritje shifrash të COVID-19 ka pasur gjatë 24 orëve të fundit.

Numri i rasteve pozitive sot është thuajse dyfish më i madh, sesa një ditë më parë.