Video

Kurti: FSK-ja po përgatitet çdo ditë për ta mbrojtur atdheun

1
 

Kryeministri Albin Kurti, bashkë me ministrin e Mbrojtjes, Armend Mehaj, kanë vizituar regjimentin e parë të Forcave Tokësore të FSK-së në Gjilan. Kreu i Qeverisë me këtë rast ka thënë se ushtria e Kosovës përgatitet çdo ditë për ta mbrojtur atdheun

Të rreshtuar e kanë pritur pjesëtarët e regjimentit të parë të Forcave Tokësore të Forcës së Sigurisë së Kosovës në Gjilan, kryeministrin Albin Kurti. Ata paraditen e së martës janë vizituar nga Kurti, i cili është shoqëruar nga ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj.

Kryeministri në fjalimin që ka mbajtur para tyre, ka thënë se FSK-ja çdo ditë po rritet me kapacitetet e saj, siç ka theksuar, duke dëshmuar se është gati për përgjegjësi të reja dhe detyra edhe më të mëdha.