Video

Arrestohen Dardan Molliqaj dhe 12 aktivistë të PSD-së për aksionin në ZRRE

1
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Pas katër orësh qëndrimi brenda zyrave të Rregullatorit të Energjisë aktivistë të Partisë Socialdemokrate në krye me kryetarin Dardan Molliqaj kanë përfunduar në stacion policor.

Ata janë larguar me forcë nga Policia me arsyetimin për pengim të personave zyrtarë në kryerjen e detyrës.