Video

Me homazhe e parakalim të FSK-së e PK-së festohet Dita e Pavarësisë

1
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Në sheshet e Prishtinës është kthyer marshi i efektivëve të Forcës së Sigurisë dhe të policisë.

Pas dy vjetësh, manifestimi qendror për shënimin e Përvjetorit të Pavarësisë i ka takuar këtij parakalimi.