Video

Institucionet e Kosovës përkrahin Ukrainën

1
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Ndarja e fondit të veçantë për ukrainasit, që po kalojnë ditë të vështira si pasojë e invazionit të Rusisë e pranim të refugjatëve shtesë përmenden në rezolutën që e ka miratuar Kuvendi në mbështetje të këtij shteti.

Ndër të tjera është dënuar edhe agresioni rus dhe rreshtimi i Serbisë në krah të Rusisë.