Zgjedhjet 2019

FFK-ja në shërbim të fushatës së PDK-së

FFK-ja në shërbim të fushatës së PDK-së

Federata e Futbollit të Kosovës është vënë sot në shërbim të një partie të vetme politike – PDK-së. Kryetari i kësaj partie, Kadri Veseli, ka publikuar dy video gjatë ditës ku i përdor futbollistët e Kombëtares për fushatë parazgjedhore.

Atdhe Nuhiu shikon me habi, teksa Kadri Veseli, tani vetëm kryetar i PDK-së, ka përdorur FFK-në dhe Kombëtaren e Futbollit për fushatë partiake, transmeton KTV.