Zgjedhjet 2019

Deri tash për Zgjedhjet e 6 tetorit janë regjistruar mbi 8500 votues mërgimtarë

Deri tash për Zgjedhjet e 6 tetorit janë regjistruar mbi 8500 votues mërgimtarë

Afati për t'u regjistruar mërgimtarët për të votuar është i hapur dhe vazhdon deri më 10 shtator.

Numri i mërgimtarëve të regjistruar deri sot në QKZ tregon për një interesim të konsiderueshëm të tyre për të marrë pjesë në votimet e 6 tetorit përmes postës.