Zgjedhjet 2019

Veseli shprehet krenar me listën e PDK-së, ku janë edhe dy të akuzuar

Veseli shprehet krenar me listën e PDK-së, ku janë edhe dy të akuzuar

Kreu i PDK-së, Kadri Veseli, është shprehur krenar me Partinë Demokratike të Kosovës, që, siç ka thënë, po ia ofron vendit njerëzit më të zotë, ata që bartin sukseset e së kaluarës dhe të rinjtë që kanë vizon për të ardhmen.

“Lista jonë e deputetëve është një listë që do t’i fitojë zgjedhjet, do ta luftojë korrupsionin, do t’i mbajë të rinjtë këtu dhe do ta ndërtojë të ardhmen e Kosovës”, ka thënë Veseli.