Zgjedhjet 2019

Presione në veri për ta votuar subjektin që mbështetet nga Beogradi zyrtar

Presione në veri për ta votuar subjektin që mbështetet nga Beogradi zyrtar

Përpjekja për t’i dhënë fund monopolit të Listës Serbe ka hasur në rezistencë të Beogradit, veçmas në komunat veriore të cilat popullohen me shumicë serbe.

Ende pa filluar zyrtarisht fushata elektorale për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit, përfaqësues të partive dhe njohës të zhvillimeve në veri kanë folur për presione tek votuesit, shkruan sot Koha Ditore.