Zgjedhjet 2019

​Koalicioni Nisma-AKR-PD nominon Limajn për kryeministër

​Koalicioni Nisma-AKR-PD nominon Limajn për kryeministër

Koalicioni Nisma Socialdemokrate, Aleanca Kosova e Re dhe Partia e Drejtësisë kanë mbajtur sot konventën, ku Fatmir Limaj është nominuar për kryeministër të Kosovës.

Para të pranishmëve Limaj tha se koalicioni i tyre është bashkuar për shtetin dhe u shpreh i gatshëm për të qeverisur me Kosovën, duke pohuar se ai i posedon të gjitha atributet për të qenë kryeministër dhe se ai është një burrështetas i Kosovës dhe jo një lider politik.