Zgjedhjet 2019

Lista Serbe presion subjekteve tjera para zgjedhjeve, po largon njerëz nga puna në komunat serbe

Ende pa filluar fushata zgjedhore për zgjedhjet parlamentare të 6 tetorit, Lista Serbe ka shtuar presionin ndaj subjekteve të tjera serbe garuese në këto zgjedhje.

Partia e Pavarur Liberale e Slobodan Petroviqit thotë se masat dhe presioni i Listës Serbe, që mbështetet nga Beogradi, janë drastike dhe të papërballueshme për ta.