Zgjedhjet 2019

Kurti shpalos programin qeverisës

 

Kandidati për kryeministër i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti tha se me qeverinë e re duan të hapin një faqe të re për vendin. Hapat e parë tha se do t’i dedikohen zvogëlimit të shpenzimeve dhe posteve ministrore.

Mes tjerash, tha se “Qeveria Kurti nuk do të lejojë zhvatjen e parasë publike dhe nëpërkëmbjen e shpresës, kërkesës dhe punës së qytetarëve”.