Zgjedhjet 2019

Ferid Agani rizgjidhet kryetar i PD-së

 

Partia e Drejtësisë (PD), njofton se dje, më 22 shtator, mbajti Kuvendin e 8-të të rregullt në të cilin delegatët me aklamacion pa kundër kandidatë dhe asnjë votë kundër rizgjodhën edhe për një mandat Prf.dr. Ferid Aganin kryetar.

Në fjalën e tij kreu i PD-së falënderoi për mbështetje të gjithë delegatët dhe anëtarësinë që gjatë kësaj periudhe i qëndruan afër nëpër sfidat që kaloi partia.