Zgjedhjet 2019

Veseli thotë se qytetarët duhet të zgjedhin mes PDK-së me Amerikën ose një koalicioni të korrupsionit

 

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka thënë se zgjedhja e qytetarëve në vend është e qartë, ose një qeveri të PDK-së me Amerikën, ose një koalicion i dobët izolimi dhe korrupsioni që nuk i sjell asnjë të mirë Kosovës.

Ai në një tubim në Kaçanik ka thënë se kaçanikasit kanë vendosur se kënd e duan për kryeministër.