Zgjedhjet 2019

Veseli, deçanasve: Dëshironi qeveri të konfrontimit apo me orientim euro-atlantik

 

Kandidati për kryeministër i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli ka deklaruar se qytetarët duhet të vendosin nëse duan një qeveri me orientim euro-atlantik dhe që merret me sfidat e Kosovës apo duan një koalicion të konfrontimit në mes nesh dhe konfrontimit me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, që sjellë pasiguri e izolim.

Veseli në takimin me qytetarët e Deçanit, ka thënë se 6 tetori do të jetë shumë shpejt por është ditë e vendimmarrjes për Kosovën tonë se cilin drejtim do ta ketë, një vendimmarrje që do të drejtojë të ardhmen e qytetarëve dhe shtetit tonë.