Zgjedhjet 2019

Veseli: Qytetarët duhet të bëhen bashkë për një Kosovë ku sundon ligji dhe luftohet korrupsioni

 

Kandidati për kryeministër nga Partia Demokratike e Kosovës, Kadri Veseli tha se më 6 tetor, qytetarët do të vendosin nëse janë për një koalicion me ta, apo për atë të konfrontimit. E që sipas tij ky koalicion do të jetë Kurti-Mustafa.

Ai para përkrahësve të tij në Komunën e Istogut tha se për dy vjet qeverisje do të legalizohen pronat, në të cilat jetojnë qytetarët e vendit,që ende nuk kanë. Ai në këtë tubim elektoral, premtoi përkrahje për qytetarët e Istogut në sektorin e bujqësisë dhe atë të blegtorisë.