Zgjedhjet 2019

Veseli nga Ferizaj: Do krijomë lehtësira për plasimin e prodhimeve në tregjet e huaja

 

Kandidati i PDK-së për kryeministër të Kosovës, Kadri Veseli, në takimin e sotëm me ndërmarrës të Komunës së Ferizajt ka prezantuar platformën katërvjeçarë për ekonomi, i cili theksoi se pikërisht lufta kundër korrupsionit ndërlidhet drejtpërdrejt me konkurrencën e lirë për të bërë biznes në Kosovë.

Veseli theksoi se është i vetëdijshëm për barrierat që kanë aktualisht bizneset në vend, dhe në Ferizaj, ndërsa premtoi se me qeverisjen e tij do të krijohen lehtësira për plasimin e prodhimeve vendore në tregjet e rajonit dhe më gjerë.