Zgjedhjet 2019

Veseli takon përfaqësuesit e Luginës së Preshevës, zotohet për më shumë përkujdesje si kryeministër

 

Kandidati për Kryeministër i PDK-së, Kadri Veseli, ka takuar të gjithë përfaqësuesit politikë të shqiptarëve të Luginës së Preshevës.

Veseli ka premtuar se si kryeministër i ardhshëm do të kujdeset më shumë për t’u dëgjuar zëri i tyre dhe do të ketë koordinim më të madh me Qeverinë e Shqipërisë.