Zgjedhjet 2019

Veseli në Rahovec: Zhvillimi i bujqësisë, prioritet absolut i imi

 

Kandidati i PDK-së për Kryeministër, Kadri Veseli, në rajonin më bujqësor në Kosovë, në Rahovec, ka folur për zhvillimin e bujqësisë.

Ai ka thënë se për herë të parë me Ligjin e Përkrahjes së Produkteve Vendore do të mbrohen dhe përkrahen të gjitha prodhimet vendore.