Zgjedhjet 2019

Veseli premton 300 çerdhe të reja dhe një mijë euro për secilën lindje të tretë

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Kandidati për kryeministër nga Partia Demokratike e Kosovës, Kadri Veseli, gjatë ditës ka vizituar një çerdhe në kryeqytet, nga ku është zotuar se gjatë qeverisjes së tij do të ndërtohen 300 çerdhe të reja në tërë vendin.

Nga aty Veseli tha se fokus i tij është futja obligative e fëmijëve nga mosha 0 deri në moshën 6 vjeçare në edukimin parashkollor.