Zgjedhjet 2019

Veseli në Podujevë thotë se nuk do të ketë tatime të reja për ndërmarrësit, premton ulje të taksave

 

Kandidati nga PDK-ja për kryeministër të Kosovës, Kadri Veseli, në tubimin e sotëm me qytetarë të Podujevës, theksoi se vetëm edhe tri ditë i ndajnë nga një moment vendimtar dhe ditë e madhe e fitores së PDK-së në Llap dhe gjithë Kosovën.

Veseli theksoi se orientimi i tij është në drejtim të fuqizimit të shtetit të pavarur dhe sovran, si dhe mbështetje për rininë, fermerët, ndërmarrësit, ku nuk do të ketë tatime të reja, përveç ulje të taksave.