Zgjedhjet 2019

Premtimet e partive vështirë të realizueshme

Premtimet e partive vështirë të realizueshme

Vështirë të realizueshme janë konsideruar premtimet e partive politike dhe zgjidhjet e ofruara rreth çështjeve në të cilat e kanë përqendruar fushatën e cila mbyllet sot (e premte). Për njohësit e rrethanave, edhe pse partitë kanë rritur dozën e premtimeve, sipas tyre, çështja kryesore kah e cila do ta fokusojnë energjinë është dialogu me Serbinë.

Ndërkaq premtimet e shumta të shoqëruara me akuza ndërmjet vete nuk u kanë mjaftuar partive politike në synimin e tyre për t’i fituar zgjedhjet. Kanë proklamuar mbështetjen edhe prej jashtë duke instrumentalizuar me atë se kush është më pro-amerikan e pro-perëndimor, shkruan sot Koha Ditore.