Zgjedhjet 2019

DnV: Në fushatë me vetura dhe nëpunës të administratës shtetërore

DnV: Në fushatë me vetura dhe nëpunës të administratës shtetërore

Fushata elektorale ka tërhequr vëmendjen edhe të nëpunësve të administratës shtetërore.

Fushata elektorale për zgjedhjet e 6 tetorit ka marrë vëmendjen e nëpunësve të administratës shtetërore, të cilët janë të thirrur që të punojnë për llogari të shtetit. Florent Spahija nga Instituti Demokratik i Kosovës, i cili bën pjesë në rrjetin “Demokracia në Veprim”, thotë për Radio Kosovën se vazhdimisht monitorojnë rrjedhën e fushatës zgjedhore. Sipas tij, të dhënat tregojnë se në çdo tubim, prania e shërbyesve civilë në aktivitetet e subjekteve politike ka shënuar rritje.