Zgjedhjet 2019

Veseli: Territori i Kosovës nuk do të cenohet

Foto: Alban Bujari / KD
 

Partia Demokratike e Kosovës ka mbajtur sonte tubimin përmbyllës në Prishtinë

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka thënë se të dielën do të fitojë Kosova dhe PDK-ja.