Zgjedhjet 2019

Deda: VV-ja e LDK-ja kanë përgjegjësi historike

Deda: VV-ja e LDK-ja kanë përgjegjësi historike

Ilir Deda, ish-deputet i Kuvendit të Kosovës ka thënë se VV-ja dhe LDK-ja kanë përgjegjësi historike të përbashkët për ndryshim qeverisës, pas publikimit të disa Exit-Polleve që nxjerrin VV-në të parën e LDK-në të dytën.

Sipas tij, me zgjedhjet e sotme, qytetarët hapën kapitull të ri për vendin.