Zgjedhjet 2019

Kjo dhe vetëm kjo është fitore e njëmendtë, thotë Konjufca

Kjo dhe vetëm kjo është fitore e njëmendtë, thotë Konjufca

Ish-shefi i deputetëve të Vetëvendosjes, Glauk Konjufca, i është drejtuar masës së mbledhur në sheshin “Skenderbeu”, duke i pyetur se kush fitoi.

“Ju, keni fitu ju, populli i Kosovës dhe gjithë shqiptaria”, ka thënë Konjufca.