Zgjedhjet 2019

Haxhiu e Vetëvendosjes thotë se humbësit e zgjedhjeve tentojnë të shpëtojnë përmes rinumërimit

Haxhiu e Vetëvendosjes thotë se humbësit e zgjedhjeve tentojnë të shpëtojnë përmes rinumërimit

Albulena Haxhiu e Vetëvendosjes ka komentuar ankesat e subjekteve politike në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.

PDK, LDK dhe koalicioni Nisma-AKR-PD janë ankuar në PZAP me pretendimet për parregullsi, ka konfirmuar për KTV-në kryesuesi i PZAP-së.